De Magic Make Up Remover is een exclusieve, gepatenteerde premium doek die miljoenen kleine haarachtige vezels bevat (elke vezel is 50-100x dunner dan een mensenhaar) die werkt als een “zuigkracht”om al het vuil, make-up en olie uit elke porie te verwijderen. 

Ja! De Magic Make Up Remover is geschikt voor alle huidtypen – er komen geen irriterende chemicaliën aan te pas, je hebt alleen water nodig. De Magic Make Up Remover is dermatologisch getest en hypoallergeen. 

Absoluut! De Magic Make Up Remover verwijdert alle soorten make-up. Zorg ervoor dat de doek volledig is doordrenkt met warm water. Met cirkelvormige bewegingen verwijdert de doek alle sporen van make-up.

Nooit! Wij houden van dieren en de Magic Make Up Remover is dierproefvrij. We testen absoluut niet op dieren.

100% vegan!

Elke Magic Make Up Remover gaat 3-5 jaar mee wat gelijk is aan 1000 wasbeurten! 

Net als een t-shirt zal het materiaal uiteindelijk slijten – wanneer de stof dof oogt en ruw aanvoelt. 

Geen zeep of toegevoegde chemicaliën! De Magic Make Up Remover werkt vanwege de krachten van ionen die aantrekken om zuigkracht te creëren.

Absoluut niet! Trekken of hard wrijven is niet nodig. Slechts warm water en zacht circulerende bewegingen. De Magic Make Up Remover is het zachtste wat je ooit hebt gevoeld.

Dat kan zeker! Als je ervoor kiest om dit te doen, spoel het product tussen elk gebruik volledig uit de doek. Mogelijk moet je de Magic Make Up Remover vaker wassen om ophoping te voorkomen. 

We raden aan om door te gaan met je normale huidverzorgingsroutine na het gebruik van de Magic Make Up Remover. Gebruik de ene zijde (korte haren) om make-up te verwijderen en de andere zijde (lange haren) om zacht te scrubben.

De Magic Make Up Remover is antibacterieel. Elke vezel is zo klein dat bacteriën bijna niet kunnen leven en groeien. Spoel de doek goed uit na gebruik en was de doek minimaal wekelijks. 

Uiteraard! De Magic Make Up Remover reinigt ook je poriën van olie en vuil. Perfect als je geen make-up draagt of een make-up vrije dag hebt.

Heb je een andere vraag?

Mocht je vraag er niet tussen staan op deze pagina of wil je meer informatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Kijk op de contactpagina voor onze gegevens.

Add to cart