Aanbieding!

Magic Make Up Remover

16 reviews Schrijf een beoordeling
Price:

8,75

De Magic Make Up Remover is een handige en eenvoudige tool voor het verwijderen van make-up en vuil met alleen water! Zorg voor jezelf, voor anderen en onze aarde

  • Geschikt voor alle huidtypen en hardnekkig vuil of make-up
  • Gaat minimaal 1000 wasbeurten mee en is droger bestendig
  • De speciaal ontworpen polyester is zeer zacht voor de huid
  • Hypoallergeen, antibacterieel en dermatologisch getest
  • Beter voor het milieu en dierproefvrij
  • Formaat 39 x 18 cm
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Magic Make Up Remover

Zeg maar yes tegen de ultra zachte make-up remover doek van Magic Make Up Remover! Make-up verwijderen was nog nooit zo makkelijk en eenvoudig. Bij gebruik van de Magic Make Up Remover is wetenschap en natuurkunde aan het werk. Het vertrouwt op de aantrekkingskracht tussen ionen om een “zuigkracht” te creëren om alle make-up, vuil en olie uit je poriën op te zuigen.

De Magic Make Up Remover is een herbruikbare en huidvriendelijke make-up remover tool waarmee je in een handomdraai make-up van je gezicht haalt. Van nu af aan behoren wegwerp reinigingsdoekjes en watjes tot het verleden. Met de Magic Make Up Remover heb je enkel warm water nodig om je make-up en zelfs de meest hardnekkige make-up te verwijderen.

Is je gezicht make-up vrij? Gebruik dan de achterkant van de Magic Make Up Remover om je huid te exfoliëren voor een optimale verzorging van je huid. Even wassen in de wasmachine en je Magic Make Up Remover is weer klaar voor gebruik. It’s a kind of magic!

Hoe werkt het?

Magic Make Up Remover is een exclusieve, gepatenteerde premium doek die miljoenen haarachtige kleine vezels bevat. Deze worden geactiveerd als ze nat zijn en werken samen als een “zuigkracht” om vuil, make-up en olie uit je poriën te verwijderen.

Video afspelen

Was

Was voor eerste keer gebruik
en na gebruik minimaal wekelijks
– op 30 graden is al voldoende!

Water

Doordrenk de Magic Make Up
Remover met warm water
– hoe natter, hoe beter!

Verwijder

Verwijder zacht make-up en vuil
met kleine circulerende
bewegingen

2 in 1: Verwijder & Exfolieer

Gebruik de korte vezelzijde van de doek om make-up en vuil te verwijderen en draai dan naar de lange vezelzijde (zijde met label) om de huid te exfoliëren

Waarom Magic Make Up Remover?

Watjes en wegwerpdoekjes zijn niet alleen slecht voor je huid en je portemonnee, maar ook een ramp voor de natuur. Ze bevatten o.a. chemicaliën, conserveringsmiddelen, parabenen, plastic en alcohol. Hierdoor verstoppen ze zowel je poriën als rioleringen en zijn niet biologisch afbreekbaar.

Een typische badhanddoek is geweven in een lus of pool die absorberend is. Deze lusachtige stof kan make-up niet uit de huid halen, maar eerder uitsmeren. Algemene microvezeldoeken zijn gemaakt met een conjugatie van polyester, polyamide en polypropyleen en kunnen schurend en schadelijk voor de huid zijn.

Magic Make Up Remover is een huid- en milieuvriendelijk alternatiefDit premium, antibacteriële polyester is speciaal ontworpen voor het verwijderen van make-up met het meest zachte materiaal voor de gevoelige huid. Magic Make Up Remover is goedgekeurd door dermatologen en gaat 3-5 jaar mee!

Duurzaam & Huidvriendelijk

Zorg voor jezelf, voor anderen en onze aarde

Veelgestelde Vragen

Hoe was ik mijn Magic Make up remover

Voor het beste resultaat: wekelijks in de wasmachine op 30 graden. De Magic Make Up Remover is zeer duurzaam. Je kunt wassen met elke lading wasgoed, elk wasmiddel en wasverzachter. Vergeet niet te wassen voor je eerste gebruik om de vezels te activeren en vlekken te voorkomen.

Verwijdert het waterproof mascara, eyeliner, lipgloss etc.?

Absoluut! Zorg ervoor dat je warm water gebruikt en de doek goed doordrenkt met water. Tip: houd de natte warme doek gedurende 5+ seconden op je ogen en begin dan met cirkelvormige bewegingen. Dit maakt alle hardnekkige make-up los voor een gemakkelijke verwijdering!

Hoelang gaat Mijn magic make up remover mee?

Elke Make Up Remover gaat 3-5 jaar mee wat gelijk is aan 1000 wasbeurten.

Ik heb een erg gevoelige huid en / of last van acne. Is de magic make up remover geschikt voor mijn huid?

De Make Up Remover is zeer geschikt voor de gevoelige huid! Het is een ultra zachte antibacteriële doek en je hoeft immers alleen het meest natuurlijke ingrediënt te gebruiken: WATER!

Hoe vaak moet ik de Magic make up remover wassen?

We raden aan om de Magic Make up Remover in secties te gebruiken. Gemiddeld 1-2 keer per week in de machine wassen op 30 graden. 

Moet ik hard wrijven om mijn make-up te verwijderen?

Nee! Gebruik warm water en zachte cirkelvormige bewegingen en je make-up zal moeiteloos loskomen. 

Wat is het verschil tussen de magic Make Up remover en een normale handdoek / washand?

Standaard handdoeken hebben dik lusmateriaal. De Make Up Remover heeft miljoenen kleine haarachtige vezels die recht omhoog staan om in je poriën te reiken en alle make-up, vuil en olie rechtstreeks uit je poriën “zuigen”. Een handdoek of washand werkt schurend op je gezicht. 

Zal mijn magic Make Up Remover voortijdige rimpels en fijne lijntjes veroorzaken?

De Make Up Remover is zeer zacht voor de huid en goedgekeurd door dermatologen. 

Nu tijdelijk gratis verzenden

Gebruik hiervoor de kortingscode GRATISVERZENDEN

Beoordelingen

4.75
16 beoordelingen
1 Ster
0%
2 Ster
0%
3 Ster
0%
4 Ster
25%
5 Ster
75%

16 beoordelingen voor Magic Make Up Remover

  1. Petra R.

    Zeer tevreden over het product, ik heb de roze magic makeup remover besteld en had hem na 1 dag in huis. Het product werkt erg goed en kan het aanbevelen

  2. Florine Janssen

    Net de roze besteld voor mijn dochter en de zwarte voor mijzelf. Erg benieuwd of het nou echt werkt.

  3. Juliette

    Er was ook een gebruiksaanwijzing geleverd bij de verpakking, super tevreden!

  4. Dian S.

    Ik moet zeggen dat ik echt heel erg enthousiast ben! Ik had echt niet verwacht dat het zo goed mijn make up er vanaf zou halen! Soms word ik s’ochtends nog wel wakker met beetje mascara onder mn ogen maar dat is dan eigenlijk een kwestie van s’avonds nog twee rondjes draaien met het doekje. Het enige is dat je door het doekje wel je huid iets droger wordt want ik gebruikte bijvoorbeeld een soort komkommer melk om mn make up er af te halen en daarna nog dag crème en dat voed je huis wat meer. Maar verder vind ik het echt een eye opener ! Had niet verwacht !

  5. Jessica Hoog

    Tijdens de eerste keer gebruiken van de magic make up remover ging bijna al mijn make-up er af. Ik vind het ook prettig dat het product vegan is.

  6. Laura V.

    Verwijdert makeup erg goed. waterproof mascara niet helemaal goed. na het verwijderen van makeup voelt mijn huid wat strak aan, maar is te verhelpen met een cleanser. geen minpunten maar wel iets wat goed is om te ween denk ik. erg blij met dit product, zeker aan te raden!

  7. Petra Koenders

    Op aanraden van een vriendin toch maar aangeschaft, positief verrast met het effect. Binnen een dag was het in huis. Het enige wat niet helemaal duidelijk was is of ik het product nou voor gebruik moet wassen?!

  8. Sylvana de rover

    Okay ik zal niet liegen dat ik echt wel sceptisch over dit product was en dat het mijn makeup niet zou verwijderen, maar ik ben blij verrast!! En zo eenvoudig en snel, super!!

  9. nancy

    Ik was erg sceptisch over de make up remover, maar na uitproberen positief verrast over het resultaat. Na een paar keer over mijn hele gezicht te zijn gegaan met warm water al mijn make-up er af gekregen.

  10. Mariska

    Heerlijk product! De magic make-up remover voelt heel zacht op je huid. M’n huid is echt heel schoon na gebruik.
    En blij dat ik geen watjes meer hoef te gebruiken
    Levering ook binnen 1 dag.

  11. Anke Klaassen

    Heerlijk product! De Magic make-up remover voelt heel zacht op je huid. M’n huid is echt heel schoon na gebruik. En blij dat ik een watjes meer hoef te gebruiken. Levering ook binnen een dag.

  12. Guusje

    De MMR haalt je make-up er met alleen water af, wat natuurlijk al heerlijk makkelijk is. Ik gebruik ‘m echter om mijn (klei)maskers eraf te halen. Daarvoor zijn ze echt ideaal! Even in de wasmachine te gooien en tot nu toe blijven ze net zo zacht en goed als de eerste keer dat ik ze probeerde.

  13. Angela

    Geweldig zacht en aangenaam om je make up hiermee te verwijderen, maar ook om je gezicht mee te wassen. Het handoekje wringt ook goed uit, zodat je het ook gemakkelijk erg droogt. Heel blij met dit product en met de service van Magic Make Up Remover!

  14. Charissa de groot

    Een heel fijn duurzaam alternatief voor wettenschijfjes en make-up remover doekjes.

  15. Emine Yilmaz

    Ik moet zeggen dat ik echt heel erg enthousiast ben! Ik had echt niet verwacht dat het zo goed mijn make up er vanaf zou halen! Soms wordt ik s’ochtends nog wel wakker met een beetje mascara onder mn ogen maar dat is dan eigenlijk een kwestie van s’avonds nog twee rondjes draaien met het doekje. Het enige is dat door het doekje wel je huid iets droger wordt want ik gebruikte bijvoorbeeld een soort komkommer melk om mn make up er af te halen en daarna nog dag creme en dat voed je huid wat meer. Maar verder vind ik het echt een eyeopener! Had het niet verwacht.

  16. Yael E.

    Nu een aantal keer gebruikt en het product haalt goed je makeup er af. Het voelt zacht aan en het irriteert mijn huid niet, wat fijn is aangezien ik een zeer gevoelige huid hebt. Mijn mascara krijg ik er helaas niet helemaal mee weg maar verder een top product!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.